Aanmelden bij Mentaal Beter kan telefonisch (088 010 4480) als met het online aanmeldformulier.

Online aanmelden

Bij Mentaal Beter kunt u zich online aanmelden bij de praktijk die past bij uw hulpvraag. Via de functie 'Zoek een praktijk' vindt u de praktijken bij u in de buurt die bij ons zijn aangesloten.

Telefonisch aanmelden

Telefonisch aanmelden kan bij één van onze medewerkers van het Planbureau. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur op nummer 088 010 4480. Dit gesprek duurt ongeveer vijf minuten. Tijdens dit gesprek vragen wij uw NAW-gegevens, BSN- en polisnummer van uw zorgverzekering.

Online aanmelden

Online aanmelden kan door op de knop 'Bel mij voor een afspraak' te klikken. U kunt hier uw voorkeur aangeven welk moment van de week het meest geschikt is om contact op te nemen. Als u geen voorkeur opgeeft, wordt u uiterlijk binnen drie werkdagen gebeld. Het gesprek met één van onze medewerkers van het Planbureau duurt ongeveer vijf minuten. Tijdens dit gesprek vragen wij uw NAW-gegevens, BSN nummer en polisnummer van de zorgverzekering.

Spoedgeval?

Hebt u een spoedgeval? Onze praktijk heeft geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Indien er sprake is van een spoedgeval neem dan zo snel mogelijk contact op met uw (dienstdoende) huisarts.
Zoek een praktijk
v
v
Toon praktijken
Verwijder selectie Uitgebreid zoeken
Bel mij voor een afspraak
Verzekerd bij IZA GezondSamenPolis Natura of Bewuzt Basis?
Klik dan hier voor meer informatie.