Contact

Praktijk vinden

Mentaal Beter heeft diverse vestigingen door heel het land voor behandelingen van volwassenen. Hieronder kunt u zoeken naar een praktijk bij u in de buurt.

Afspraak inplannen

Een afspraak met een therapeut maken kan op verschillende manieren. Om uw behandeling vergoed te krijgen door de verzekeraar dient u een verwijsbrief bij de huisarts te hebben. Vervolgens kunt u of zelf via de praktijkzoeker de dichtstbijzijnde vestiging zoeken en uzelf aanmelden op de praktijkpagina of door te bellen met telefoonnummer 088 010 4480. Telefonisch zijn wij iedere werkdag bereikbaar tussen 8:00 uur en 20:00 uur. Als u op de 'bel mij voor een afspraak' knop klikt neemt één van onze medewerkers contact met u op, op de door u aangegeven tijd, om een intake in te plannen.

Afspraak verzetten of afzeggen

Bent u verlaat of verhinderd, geef dit dan minimaal 24 uur van te voren door via telefoonnummer 088 010 4480. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder tijdige afzegging, behoudt Mentaal Beter het recht de behandeling alsnog te factureren. In specifieke gevallen kan hier een uitzondering op worden gemaakt, neem hiervoor contact op. U kunt ook contact opnemen met het Planbureau van Mentaal Beter via contactteam@mentaalbeter.nl.

Geen crisisdienst

Onze praktijken hebben geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Indien er sprake is van een spoedgeval kunt u het beste contact opnemen met uw (dienstdoende) huisarts.

Zoek een praktijk
v
v
Toon praktijken
Verwijder selectie Uitgebreid zoeken
Post- en administratieadres

Mentaal Beter
T.a.v. Planbureau
's-Gravelandseweg 76
1217 ET Hilversum
Telefoon: 088-010 44 80
Fax: 088-010 44 35


Let op: Mentaal Beter factureert de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

contactteam@mentaalbeter.nl 

Stuur ons een mail
Online Aanmelden Volwassenen