Contact met Mentaal Beter. Hoe u ons kunt bereiken en waar u ons kunt vinden.

Contact

Praktijk vinden

Mentaal Beter heeft diverse vestigingen door het hele land voor behandelingen van kinderen en jongeren. Hieronder kunt u zoeken naar een praktijk bij u in de buurt.

Afspraak inplannen

Een afspraak maken met een therapeut kan op verschillende manieren. Om de behandeling vergoed te krijgen door de verzekeraar dient de huisarts een verwijsbrief te geven. Vervolgens kan zelf via de praktijkzoeker de dichtstbijzijnde vestiging worden gevonden. Aanmelden kan via de praktijkpagina of via telefoonnummer 088 010 4480. Telefonisch kunt u zich aanmelden tussen 8:00 en 20:00 uur. Als u op de 'bel mij voor een afspraak’ klikt neemt één van onze medewerkers contact op, op het aangegeven tijdstip.

Afspraak verzetten of afzeggen

Verlaat of verhinderd, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door via telefoonnummer 088 010 4480. Bij het niet verschijnen op de afspraak zonder tijdige afzegging ziet Mentaal Beter zich genoodzaakt de behandeling alsnog te factureren. In bijzondere gevallen kan hier een uitzondering voor worden gemaakt, voor informatie hierover kunt u ook contact opnemen met telefoonnummer 088 010 4480. U kunt ook contact opnemen met het Planbureau van Mentaal Beter via planbureau@mentaalbeter.nl
Zoek een praktijk in de buurt
v
v
Toon praktijken
Verwijder selectie Uitgebreid zoeken
Bel mij voor een afspraak
Stuur ons een mail
Post- en administratieadres

Mentaal Beter
T.a.v. Planbureau
's-Gravelandseweg 76
1217 ET Hilversum
Telefoon: 088 010 44 80
Fax: 088 010 44 35

Let op, Mentaal Beter factureert de behandelingen direct bij de zorgverzekeraar.

Planbureau@mentaalbeter.nl