Contact

Praktijk vinden

Mentaal Beter heeft diverse vestigingen door het hele land voor behandelingen van kinderen en jongeren. Hieronder kunt u zoeken naar een praktijk bij u in de buurt.

Afspraak inplannen

Een afspraak maken met een therapeut kan op verschillende manieren. Om de behandeling vergoed te krijgen door de verzekeraar dient de huisarts een verwijsbrief te geven. Vervolgens kan zelf via de praktijkzoeker de dichtstbijzijnde vestiging worden gevonden. Aanmelden kan via de praktijkpagina. Telefonisch kunt u zich aanmelden tussen 8:00 en 20:00 uur, het telefoonnummer staat op de praktijkpagina. Als u op de 'bel mij voor een afspraak’ klikt neemt één van onze medewerkers contact op, op het aangegeven tijdstip.

Afspraak verzetten of afzeggen

Verlaat of verhinderd, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door via telefoonnummer, het telefoonnummer kunt u vinden op de praktijpagina. Bij het niet verschijnen op de afspraak zonder tijdige afzegging ziet Mentaal Beter zich genoodzaakt de behandeling alsnog te factureren. In bijzondere gevallen kan hier een uitzondering voor worden gemaakt, voor informatie hierover kunt u ook contact opnemen met het telefoonnummer wat staat vermeld op de praktijkpagina's. U kunt ook contact opnemen met het Planbureau van Mentaal Beter via contactteam@mentaalbeter.nl.

Geen crisisdienst

Onze praktijken hebben geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Indien er sprake is van een spoedgeval kunt u het beste contact opnemen met uw (dienstdoende) huisarts.

Telefoonnummers Mentaal Beter Jong 

Het verschilt per regio welk telefoonnummer u kunt bellen om uw kind of jongere aan te melden, een vraag te stellen of een afspraak te maken. 

Regio Noord en Zuid: 088-010 44 80 of info@mentaalbeter.nl 

Regio Midden: 088-033 06 00 of infokj@mentaalbeter.nl faxnummer 070 322 5625

Zoek een praktijk in de buurt
v
v
Toon praktijken
Verwijder selectie Uitgebreid zoeken
Online Aanmelden Kind & Jeugd
Stuur ons een mail
Post- en administratieadres

Mentaal Beter
T.a.v. Planbureau
's-Gravelandseweg 76
1217 ET Hilversum
Telefoon: 088 010 44 80
Fax: 088 010 44 35

Let op, Mentaal Beter factureert de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

contactteam@mentaalbeter.nl