Aanmelden

U kunt zich zowel telefonisch als online bij ons aanmelden.

Verwijsbrief

Om met uw aanmelding aan de slag te kunnen gaan hebben wij altijd een geldige verwijsbrief van uw huisarts nodig. Bij jeugdigen mag een buurt- of wijkteam ook voor een verwijzing zorgen.

Klik hier voor meer informatie over de verwijzing en de verwijsbrief.

Telefonisch aanmelden

Telefonisch aanmelden kan bij één van onze medewerkers van het Planbureau. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur op nummer 088-010 44 80. Dit gesprek duurt ongeveer 5 minuten. Tijdens dit gesprek vragen wij naar uw Burger Service Nummer (BSN) en polisnummer van uw zorgverzekering. Zorg ervoor dat u deze gegevens bij de hand heeft voordat u contact opneemt. Op deze manier kunnen wij u sneller helpen.

U kunt uw BSN vinden op uw paspoort, identiteitskaart of op uw rijbewijs. Uw polisnummer kunt u vinden op uw zorgverzekeringspasje of op de polis van uw zorgverzekeraar. 

Let op! Ook als u zich telefonisch aanmeldt hebben wij een geldige verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Online aanmelden

Volwassen cliënten kunnen zich hier online aanmelden. Uw kind aanmelden? Klik dan hier. Er wordt uiterlijk binnen 8 werkdagen contact met u opgenomen. 

Aanmelden kinderen en jongeren

Voor een aanmelding van een kind tot 16 jaar is het noodzakelijk dat beide gezaghebbende ouders toestemming geven voor deze aanmelding. Indien de ouders gescheiden zijn en zij gezamenlijk het ouderlijk gezag over hun kind hebben, zullen we schriftelijke toestemming van beide ouders vragen. Jongeren vanaf 16 jaar mogen zichzelf aanmelden voor psychologische hulpverlening. Zij hebben recht op geheimhouding van de psycholoog.

Voor meer informatie over de aanmelding van een kind of jongere en/of geheimhoudingsplicht klik hier.

Spoedgeval?

Mentaal Beter heeft geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Indien er sprake is van een spoedgeval neem dan zo snel mogelijk contact op met de (dienstdoende) huisarts.
Zoek een praktijk
v
v
v
v
v
v
Toon praktijken
Uitgebreid zoeken