Gecontracteerde Zorgverzekeraars

Mentaal Beter heeft contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Mentaal Beter brengt de kosten van de behandeling rechtstreeks in rekening bij uw zorgverzekeraar.

Hieronder volgt een overzicht van de zorgverzekeraars waar Mentaal Beter een contract mee heeft. Ook zorg door zorgverzekeraars waar Mentaal Beter geen contract mee heeft, wordt in de meeste gevallen gewoon vergoed.

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij of geeft uw zorgverzekeraar aan dat er geen contract is met Mentaal Beter? Twijfelt u eraan of uw kosten vergoed worden? Neem voor meer informatie over gecontracteerde zorgverzekeraars contact op met onze cliëntadministratie via 088-010 44 80 of door een e-mail te sturen naar contactteam@mentaalbeter.nl.

Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar aangeeft dat er geen contract is met Mentaal Beter. Dit is niet altijd juist, omdat niet altijd alle vestigingen van Mentaal Beter in het systeem van de zorgverzekeraar staan. Neem in dit geval contact op met onze cliëntadministratie.

Labels of merken van zorgverzekeraars waar Mentaal Beter een contract mee heeft:

Klik op afbeelding voor document

Neem contact op met Mentaal Beter
Meer weten over vergoedingen van behandelingen bij Mentaal Beter?