Online psycholoog | Mentaal Beter Online

Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Dan ben je bij Mentaal Beter Online aan het juiste adres. Deze online ggz-praktijk is onderdeel van Mentaal Beter, een erkende ggz-instelling. Het is dé plek voor online hulpverlening voor depressieve klachten, ADHD en/of angststoornissen. Deze behandelingen vallen onder verzekerde zorg én je kunt binnen een week aan de slag gaan met jouw herstel. Wacht niet langer om van jouw klachten af te komen en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

Over Mentaal Beter Online

Mentaal Beter Online is hét online behandelcentrum waar je online therapie kunt ontvangen voor de behandeling van depressieve klachten, ADHD en/of angststoornissen. Alle gesprekken met de online psycholoog worden gevoerd in een veilige online omgeving via beeldbellen en chat. Zo heb je persoonlijk contact, maar wel vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt. Aanvullend op de online gesprekken ontvang je online ondersteuning van een behandelassistente via chat en/of telefoon en werk je in je eigen tempo via e-health aan je herstel.

Mentaal Beter Online is volop in ontwikkeling en op termijn verwachten wij meerdere diagnoses door middel van volledige online therapie te kunnen behandelen. Op dit moment bieden wij online hulpverlening aan voor cliënten die kampen met klachten die te maken hebben met depressieve klachten, ADHD en/of angststoornissen.

De voordelen van online hulpverlening

Tijdsbesparing - er is geen sprake meer van reistijd en wachten in wachtruimtes;

Vertrouwde omgeving - je bepaalt zelf vanaf welke locatie je contact opneemt met de psycholoog. Dit kan thuis zijn of elke andere omgeving naar keuze;

Ondersteuning - behandelassistentes staan voor je klaar via chat en/of telefoon wanneer je wat steun kunt gebruiken (op werkdagen van 07.00-23.00 uur en tijdens weekenden en feestdagen van 09.00-21.00 uur);

Online modules - je werkt in je eigen tempo aan jouw herstel via diverse online modules, ook wel e-Health genoemd;

Persoonlijk contact - je hebt persoonlijk contact met jouw behandelaar via beeldbellen.

Het werkt heel eenvoudig

Nadat je je hebt aangemeld bij Mentaal Beter Online, doorloop je het digitaal aanmeldproces en zal er een intakegesprek plaatsvinden met een van onze psychologen en regiebehandelaren. Dit gebeurt in een veilige online omgeving via beeldbellen. Vervolgens wordt er gezamenlijk een behandelplan opgesteld en worden de behandelsessies ingepland. Deze sessies worden allemaal via beeldbellen en chat gevoerd. Ondertussen heb je de mogelijkheid om via diverse e-health modules aan jouw herstel te werken. Tijdens jouw online therapie heb je iedere werkdag de mogelijkheid om tussen 07.00-23.00 uur en tijdens weekenden en feestdagen tussen 09.00-21.00 uur een van onze behandelassistentes te benaderen via chat als je tegen zaken aanloopt waarbij je hulp nodig hebt. Alles op afstand, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

De online therapie die je ontvangt bij Mentaal Beter Online valt onder verzekerde zorg. Het wordt dus vergoed door zorgverzekeraars. Net als bij reguliere behandelingen is het ook nodig om een verwijsbrief te hebben van de huisarts voordat je kunt starten met de behandeling.

Check hier of Mentaal Beter Online jou kan helpen


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben jij benieuwd of online therapie iets voor jou is? Je kunt nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met een van onze behandelaren! Je krijgt op deze manier een beeld van het behandelproces en je kunt vragen stellen over de behandeling. Klik op de knop ‘Vrijblijvend Kennismakingsgesprek’ en vul je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het kennismakingsgesprek in te plannen.

Maak kennis met onze behandelaren

Marsha BaboelalMarsha Baboelal, psycholoog

Ik ben Marsha Baboelal en werk als psycholoog voor Mentaal Beter Online. De ontwikkeling van technologie heeft de wereld kleiner gemaakt, maar kan in de zorg de wereld voor cliënten juist groter maken! De contacten binnen de digitale behandelpraktijk verlopen geheel online, via beeldbellen, chatten en diverse andere online methodes.Ik hoop dat mensen hierdoor een lagere drempel ervaren om hulp te vragen, omdat zij vanuit een eigen veilige omgeving kunnen werken aan het herstel. Mijn manier van werken is open, doelgericht en positief. Ik vind het belangrijk om iemands sterke kanten (opnieuw) te ontdekken en in te zetten tijdens een behandeltraject.Ik kijk ernaar uit om een tijdje met je mee te kijken en je te ondersteunen om jouw leven weer op de rails te krijgen!


Rita Folkersma, GZ-psycholoog | Big: 19913551225
Rita Folkersma

Wat heeft iemand nodig om het leven in al zijn complexiteit het hoofd te kunnen bieden en mentaal gezond te blijven of dat weer te worden? Mijn naam is Rita Folkersma en bovenstaande vraag houdt mij al jaren geboeid en bezig. Ben jij iemand die graag de regie in handen neemt en een actieve rol wil spelen om beter te worden? Met mijn inzichten, kennis en ervaring als gz-psycholoog kan ik jou daarbij helpen bij Mentaal Beter Online. Bij Mentaal Beter Online ontmoet ik je in jouw eigen omgeving en op een voor jou geschikte tijd. Dus eventueel ook buiten de reguliere werktijden. Samen onderzoeken we waarom het leven jou momenteel zwaar valt en welke behandelmethode bij jou past om je weer beter te kunnen voelen.  

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-010 44 90 of online@mentaalbeter.nl.

Depressie of angststoornis?

Wil je weten of je wellicht te maken hebt met depressie, ADHD of een angststoornis? Onze online depressie test, ADHD test en angststoornissen test kunnen jou een indruk geven. 

Meld je aan voor Mentaal Beter Online
Vrijblijvend Kennismakingsgesprek
Informatie Mentaal Beter Online

Telefoonnummer:

088-010 44 90

E-mailadres:

online@mentaalbeter.nl

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen0 weken

Download: Mentaal Beter Online Flyer