Disclaimer

www.mentaalbeter.nl is bedoeld voor mensen met psychische en/of verslavingsproblemen, die cliënt zijn of worden van een therapeut/hulpverlener, aangesloten bij Mentaal Beter.

Content van de website

De website en de content is met zorg samengesteld door Mentaal Beter.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van de website?

Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier. Deredactie van Mentaal Beter zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De informatie

De informatie op de website is gebaseerd op huidige inzichten en kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Mentaal Beter neemt de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de site en maakt gebruik van bronnen die zij betrouwbaar acht. Mentaal Beter kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze site.

Informatie van derden

Op deze site wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie van derden. Die informatie is niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

De interactieve onderdelen (antwoordformulier, forum) van deze website worden beheerd door Mentaal Beter.

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Uw bezoek aan deze website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de wettelijke regels en het privacyreglement van Mentaal Beter.

Deze website is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik. Teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mentaal Beter Cure B.V.

Neem contact op bij eventuele vragen