Psycholoog Rijswijk | Gezondheidscentrum Atrium | Mentaal Beter

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter - Gezondheidscentrum Atrium!

In gezondheidscentrum Atrium behandelen wij volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressie, angststoornissen, trauma, ADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Wij werken nauw samen met huisartsenpraktijk Arts en Zorg. Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Op welke dagen behandelen wij?

Maandag en vrijdag

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Voor vragen kun je bij ons terecht via contactteam@mentaalbeter.nl of 088-010 44 80.

Onze andere locaties omgeving Haaglanden voor volwassenen:

Gezondheidscentrum Gouden Hart
Poldermolenplein 6, 2652 KX Berkel en Rodenrijs

Gezondheidscentrum Jan Hendrik
Jan Hendrikstraat 18, 2512 GL Den Haag

Gezondheidscentrum Haagse Hout
Laan van Nieuw Oost-Indië 127, 2593 BM Den Haag

Therapeuten

de heer M. de WinterGZ-psycholoog
Psycholoog Rijswijk | Gezondheidscentrum Atrium | Mentaal Beter
Haagweg 98
2282 AE Rijswijk
088 010 44 80 088 010 44 80

Wachttijd van aanmelding tot intake: 

Volwassenen: 8 weken