Mentaal Beter Zaltbommel - Psycholoog Zaltbommel - GZ praktijk

Algemeen

Mentaal Beter Zaltbommel gaat sluiten

Let op! Mentaal Beter heeft de afgelopen jaren met veel plezier op de vestiging Zaltbommel zorg verleend. Echter hebben wij gemerkt dat de vraag en het aanbod niet meer goed op elkaar aansluiten. Mentaal Beter heeft er daarom voor gekozen om de locaties Zaltbommel en Tiel samen te voegen en verder te gaan op de locatie in Tiel. 

Huidige cliënten zullen wij uiteraard uitbehandelen, maar er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen op de locatie Zaltbommel. U bent van harte welkom op onze locatie in Tiel. Meer informatie over de locatie Tiel vindt u hier

Psychologen en psychiater van Mentaal Beter Zaltbommel 

Al onze psychologen en psychiater hanteren een persoonlijke aanpak. Wij bekijken samen met u welke behandeling het beste bij u past, zodat wij samen kunnen werken aan een zo optimaal effect van de behandeling. Daarbij hanteren wij een inzichtelijke werkwijze en begint de behandeling pas nadat u heeft ingestemd met het behandelplan. Tijdens de behandeling meten wij de vermindering van uw klachten met behulp van vragenlijsten en bespreken wij de voortgang met u. Mentaal Beter hanteert korte wachtlijsten. De intakegesprekken en de behandelgesprekken vinden in principe plaats bij dezelfde psycholoog.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

Volwassenenaanbod

Therapeuten

mevrouw J. SnijersRegisterpsycholoog NIPSinds januari 2013 ben ik werkzaam voor Mentaal Beter. Binnen onze vestiging worden volwassenen met een diversiteit aan problematieken behandeld. Binnen de behandeling wordt samen met de cliënt gekeken naar de manier waarop hij of zij weer een hoopvolle, positieve toekomst tegemoet kan gaan..
mevrouw M. BlokGZ-Psycholoog | Big: 19062995425Mijn naam is Marieke Blok. Ik ben als GZ-Psycholoog (volwassenzorg) sinds 2009 werkzaam bij Mentaal Beter. Voorheen heb ik jaren ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening. Ik werk veel vanuit de contextuele therapie, maar pas ook andere behandelvormen toe, zoals de cognitieve gedragstherapie, kortdurende behandeling (KOP) en EMDR (traumabehandeling). Als behandelaar is het belangrijk voor me om oog te hebben voor de levens- en familiegeschiedenis van mensen in relatie tot de huidige klachten. In de behandeling bied ik ruimte om belangrijke anderen (gezins-/familieleden) bij de gesprekken te betrekken als dat mogelijk en wenselijk is. Er is ook ruimte voor het inbrengen van vragen op het gebied van geloofsbeleving in relatie tot de problematiek..
Mentaal Beter Zaltbommel - Psycholoog Zaltbommel - GZ praktijk
Nieuwstraat 2
5301 EW ZALTBOMMEL
088-010 4480 088-010 4480

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen: Deze praktijk neemt geen nieuwe cliënten meer aan