Mentaal Beter Zaltbommel - Psycholoog Zaltbommel - GZ praktijk

Algemeen

Wij behandelen volwassenen met diverse problemen, zoals ADHD, autisme, angststoornissen, depressie, persoonlijkheidsproblemen, PTSS en somatoforme stoornissen. U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek.

Psychologen en psychiater van Mentaal Beter Zaltbommel 

Al onze psychologen en psychiater hanteren een persoonlijke aanpak. Wij bekijken samen met u welke behandeling het beste bij u past, zodat wij samen kunnen werken aan een zo optimaal effect van de behandeling. Daarbij hanteren wij een inzichtelijke werkwijze en begint de behandeling pas nadat u heeft ingestemd met het behandelplan. Tijdens de behandeling meten wij de vermindering van uw klachten met behulp van vragenlijsten en bespreken wij de voortgang met u. Mentaal Beter hanteert korte wachtlijsten. De intakegesprekken en de behandelgesprekken vinden in principe plaats bij dezelfde psycholoog.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

Volwassenenaanbod

Therapeuten

mevrouw E. van der VlistTeamleider - PsychotherapeutMijn naam is Els van der Vlist. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Mentaal Beter. Ik werk als psychotherapeut en teamleider voor de teams van Eindhoven, Zaltbommel en Tilburg. Als psychotherapeut werk ik met volwassenen, kinderen en jongeren. Ik ben integratief opgeleid, dat betekent dat ik kan werken met verschillende methodieken zoals cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie, schematherapie en EMDR (gericht op trauma). Ik behandel verschillende stoornissen. Dat wil ik ook graag, want ik hou van afwisseling. Meestal doe ik de langere behandelingen bij mensen die al eerder hulp hebben gekregen en nu een volgende stap willen zetten. Als het mogelijk en gewenst is vind ik het belangrijk gezinsleden bij de behandeling te betrekken..
mevrouw J. SnijersRegisterpsycholoog NIPSinds januari 2013 ben ik werkzaam voor Mentaal Beter. Binnen onze vestiging worden volwassenen met een diversiteit aan problematieken behandeld. Binnen de behandeling wordt samen met de cliënt gekeken naar de manier waarop hij of zij weer een hoopvolle, positieve toekomst tegemoet kan gaan..
de heer P. van den BroekPsychiaterIk ben als psychiater voor één dag per twee weken aan de praktijk in Zaltbommel verbonden. Mijn rol in het team bestaat uit het meedenken over diagnostiek en het vinden van de juiste behandelmethode bij de klachten waarmee cliënten zich aanmelden. Daarnaast kan ik medicamenteuze behandelingen uitvoeren indien dat nodig is, naast de psychotherapeutische trajecten die door mijn teamleden worden uitgevoerd..
mevrouw M. BlokGZ-PsycholoogMijn naam is Marieke Blok. Ik ben als GZ-Psycholoog (volwassenzorg) sinds 2009 werkzaam bij Mentaal Beter. Voorheen heb ik jaren ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening. Ik werk veel vanuit de contextuele therapie, maar pas ook andere behandelvormen toe, zoals de cognitieve gedragstherapie, kortdurende behandeling (KOP) en EMDR (traumabehandeling). Als behandelaar is het belangrijk voor me om oog te hebben voor de levens- en familiegeschiedenis van mensen in relatie tot de huidige klachten. In de behandeling bied ik ruimte om belangrijke anderen (gezins-/familieleden) bij de gesprekken te betrekken als dat mogelijk en wenselijk is. Er is ook ruimte voor het inbrengen van vragen op het gebied van geloofsbeleving in relatie tot de problematiek..
mevrouw E. AarninkGZ-psycholoog
mevrouw J. van RavesteynPsycholoog Volwassenen
mevrouw S. van den HoogenPsycholoog
mevrouw M. KoelewijnPsycholoog
mevrouw J. de WitBasispsycholoog