Mentaal Beter Tiel - Psycholoog Tiel - Psychologenpraktijk Tiel - TIEL - GZ praktijk

Mentaal Beter Tiel - Psycholoog Tiel - Psychologenpraktijk Tiel

Algemeen

Wij behandelen volwassenen met diverse problemen. U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek.

Psychologen en psychiater van Mentaal Beter Tiel 

Al onze psychologen en psychiater hanteren een persoonlijke aanpak. Wij bekijken samen met u welke behandeling het beste bij u past, zodat wij samen kunnen werken aan een zo optimaal effect van de behandeling. Daarbij hanteren wij een inzichtelijke werkwijze en begint de behandeling pas nadat u heeft ingestemd met het behandelplan. Tijdens de behandeling meten wij de vermindering van uw klachten met behulp van vragenlijsten en bespreken wij de voortgang met u. Mentaal Beter hanteert korte wachtlijsten. De intakegesprekken en de behandelgesprekken vinden in principe plaats bij dezelfde psycholoog.

De entree van deze vestiging bevindt zich bij ingang Zuid.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

Volwassenenaanbod

Therapeuten

mevrouw J. SnijersRegisterpsycholoog NIP

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam voor Mentaal Beter. Binnen onze vestiging worden volwassenen met een diversiteit aan problematieken behandeld. Binnen de behandeling wordt samen met de cliënt gekeken naar de manier waarop hij of zij weer een hoopvolle, positieve toekomst tegemoet kan gaan.

mevrouw M. de JongeGZ-psycholoog

Mijn naam is Mayke de Jonge. Als GZ-psycholoog behandel ik volwassenen met verschillende stoornissen, zoals onder andere angst, trauma, depressie, ADHD, autisme en ongewenste gewoonten. Tevens ben ik teamleider van onze Mentaal Beter vestiging in Nijmegen waar ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse aansturing van het team Volwassenen.

de heer S. KorstanjePsycholoog

Mijn naam is Sacha Korstanje en ben sinds begin 2017 werkzaam bij Mentaal Beter. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende huisartsenpraktijken en heb ik tevens als psycholoog gewerkt binnen de basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg. In mijn werken ga ik uit van laagdrempelig contact en het opbouwen van vertrouwen. Tevens vind ik het van belang dat de behandeling goed aansluit op wat bij mensen past waardoor valkuilen aangepakt of sterke kanten uitgebouwd kunnen worden. Binnen Mentaal Beter werk ik met volwassenen.

de heer R. SmoldersPsycholoog
mevrouw S. van den HoogenPsycholoog
mevrouw E. ter AvestCoach & Trainer
mevrouw J. de WitBasispsycholoog
de heer B. SchoofCoach | Trainer

Leeftijdscategorieën

  • Volwassenen
  • Ouderen
Bel mij voor een afspraak
Aanmelden
Mentaal Beter Tiel - Psycholoog Tiel - Psychologenpraktijk Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ TIEL
088-010 44 80

LET OP: de entree van deze vestiging bevindt zich bij ingang Zuid

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen: 2 weken
088-010 44 80

LET OP: de entree van deze vestiging bevindt zich bij ingang Zuid

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen: 2 weken
Aanmelden
Bel mij voor een afspraak
Ik heb een vraag
Locatie en route
Vertrek adres
Versturen