Mentaal Beter Tiel - Psycholoog Tiel - Psychologenpraktijk Tiel

Algemeen

Wij behandelen volwassenen met diverse problemen, zoals ADHD, autisme, angststoornissen, depressie, persoonlijkheidsproblemen, PTSS en somatoforme stoornissen. U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek.

Psychologen en psychiater van Mentaal Beter Tiel 

Al onze psychologen en psychiater hanteren een persoonlijke aanpak. Wij bekijken samen met u welke behandeling het beste bij u past, zodat wij samen kunnen werken aan een zo optimaal effect van de behandeling. Daarbij hanteren wij een inzichtelijke werkwijze en begint de behandeling pas nadat u heeft ingestemd met het behandelplan. Tijdens de behandeling meten wij de vermindering van uw klachten met behulp van vragenlijsten en bespreken wij de voortgang met u. Mentaal Beter hanteert korte wachtlijsten. De intakegesprekken en de behandelgesprekken vinden in principe plaats bij dezelfde psycholoog.

De entree van deze vestiging bevindt zich bij ingang Zuid.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

Volwassenenaanbod

Therapeuten

mevrouw J. SnijersRegisterpsycholoog NIP

Sinds januari 2013 ben ik werkzaam voor Mentaal Beter. Binnen onze vestiging worden volwassenen met een diversiteit aan problematieken behandeld. Binnen de behandeling wordt samen met de cliënt gekeken naar de manier waarop hij of zij weer een hoopvolle, positieve toekomst tegemoet kan gaan.

de heer R. SmoldersPsycholoog
mevrouw J. de WitPsycholoogMijn naam is Janneke de Wit. Sinds november 2017 ben ik werkzaam als psycholoog bij Mentaal Beter in Tiel. Ik behandel adolescenten en volwassenen met uiteenlopende klachten, waarbij ik gebruik maak van onder andere cognitieve gedragstherapie (CGT) en interpersoonlijke therapie (IPT). Daarnaast verricht ik psychologisch onderzoek naar onder meer autisme, AD(H)D en persoonlijkheidsstoornissen. Ik vind een open en betrokken benadering belangrijk. Het is bijzonder om mee te kunnen denken met cliënten en te kunnen zien hoe zij zich als persoon kunnen ontwikkelen. 
de heer H. de HooghGZ-psycholoogMijn naam is Herman de Hoogh. Sinds 1986 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg als psycholoog, vanaf 1999 als GZ-psycholoog en vanaf maart 2018 bij Mentaal Beter in Tiel. Mijn specialisatie is oplossingsgerichte gesprekstherapie. Bij deze aanpak wordt naast de moeilijkheden vooral gelet op mogelijkheden en krachten van een cliënt om zelf weer tot oplossingen te komen. Neem ook eens een kijkje op www.oplossingsgericht.nu
mevrouw N. RommesPsychiater

Leeftijdscategorieën

  • Volwassenen
  • Ouderen
Mentaal Beter Tiel - Psycholoog Tiel - Psychologenpraktijk Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ TIEL
088-010 4480 088-010 4480

LET OP: de entree van deze vestiging bevindt zich bij ingang Zuid

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen: 4 weken