Mentaal Beter Hilversum - GGZ Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Hilversum, de behandellocatie aan de Koninginneweg! 

Hier bieden wij geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan volwassenen met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissen, (milde) eetstoornissen, ADHD en autisme.

Wij bieden behandelingen aan in de basis-ggz. Onze psychologen starten vaak direct na de intake met de behandeling. Wij behandelen volgens het principe: zo licht als mogelijk en zwaar als noodzakelijk. Onze behandelaren werken oplossingsgericht en hebben positieve psychologie hoog in het vaandel staan. 

Locaties:

Maandag: Medisch Centrum de Liebergen. Anthony Fokkerweg 80C, 1223 NG Hilversum
Dinsdag tot en met vrijdag:
Offices for You, Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum

Ben je op zoek naar psychologische zorg voor Kind en Jeugd? Klik dan hier voor onze locatie op de Larenseweg. 

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

ADHD  
Autisme
Angststoornissen
Depressie
PTSS 
Persoonlijkheidsproblemen 
Somatoforme stoornissen 
(Milde) eetstoornissen 

Therapeuten

mevrouw I. SchurinkGZ-psycholoog | Big: 29912588425Mijn naam is Ilja Schurink, GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ik werk sinds begin 2019 voor Mentaal Beter Volwassenen. Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben open te kunnen zijn en serieus genomen te worden. Naast de problemen die iemand brengen zie ik ook graag de sterke kanten en talenten. Bij voorkeur werk ik met schematherapie, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. Daarnaast vind ik het belangrijk de mensen die belangrijk zijn in iemands leven te betrekken bij een behandeling. Ik heb binnen de GGZ op veel verschillende gebieden ervaring kunnen opdoen: als therapeut, supervisor, inhoudelijk leidinggevende, trainer en op het gebied van beleid. Als psycholoog heb ik klinisch, ambulant en op crisis afdelingen gewerkt met groepen, gezinnen en individueel en allerlei verschillende problematiek. Voor Mentaal Beter zal ik enerzijds op de achtergrond betrokken zijn bij de behandeling van de psychologen en daarnaast ook zelf behandelingen uitvoeren.

mevrouw G. de GraafPsycholoog
Mentaal Beter Hilversum - GGZ Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
088-010 44 80 088-010 44 80

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Volwassenen: 3 weken

Voor Mentaal Beter Jong: Klik hier