Mentaal Beter Bodegraven - Psycholoog Bodegraven - Psychologenpraktijk Bodegraven

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Bodegraven!

Wij zijn een praktijk voor psychologische hulpverlening met eventueel ondersteunende psychiatrische consulten. Wij bieden behandeling aan volwassenen met diverse problemen. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van angststoornissen, depressie, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen, milde persoonlijkheidsproblemen en somatische-symptoomstoornissen.

Wij behandelen volgens het principe: zo licht als mogelijk en zwaar als noodzakelijk. Mentaal Beter is een innovatieve aanbieder, we ontwikkelen onze zorgprocessen steeds meer met digitale ondersteuning. We werken continu aan verbetering om in te spelen op de vraag van de cliënt. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Therapeuten

de heer M. de WinterGZ-psycholoog | Big: 79917135225Mijn naam is Martijn de Winter en ik werk als GZ-psycholoog bij Mentaal Beter. Voor mij is het voor een succesvolle behandeling essentieel om uit te gaan van de eigen kracht van de cliënt. Het is mooi als mensen binnen een behandeling ontdekken dat ze meer kunnen dan ze vooraf hadden gedacht. Daarnaast vind ik het belangrijk om haalbare doelen te stellen; ook een kleine stap betekent vooruitgang. Ik werk voornamelijk met cognitieve gedragstherapie (het ontwikkelen van meer realistische, positieve gedachten) en kortdurende behandelingen 
mevrouw M. BoutPsycholoogMijn naam is Marleen Bout, psycholoog voor volwassenen bij Mentaal Beter. Als behandelaar behandel ik uiteenlopende klachten en maak ik daarbij gebruik van verschillende technieken, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ik vind het belangrijk om u als persoon achter de klachten te zien en hierop afgestemd een behandeling aan te bieden. Het is mijn streven om binnen een sfeer van veiligheid en vertrouwen, samen met u te werken aan klachtvermindering. Ook voor geloofs- en zingevingsvragen in relatie tot de klachten is ruimte.
 
mevrouw N. Statia(neuro)PsycholoogMijn naam is Nayibe Statia en ik werk al 5 jaar als (neuro)psycholoog en ben in mei 2015 bij Mentaal Beter begonnen. Ik behandel volwassenen met uiteenlopende problematiek. Hierbij maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Daarnaast vind ik het ook leuk om psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren en via deze manier cliënten meer inzicht te geven in hun sterke en minder sterke kanten. Bij het geven van psycho-educatie verwerk ik vaak wat elementen uit de neuropsychologie en geef ik informatie over de werking van de hersenen. In mijn behandelingen staan autonomie, openheid, vertrouwen, positiviteit en doelgerichtheid centraal. 
mevrouw A. Tetteroo - VersteegGZ-Psycholoog
Mentaal Beter Bodegraven - Psycholoog Bodegraven - Psychologenpraktijk Bodegraven
Willem de Zwijgerstraat 9i
2411 VT BODEGRAVEN
088-010 44 80 088-010 44 80

Wachttijd tot aanmelding:

Volwassenen: 4 weken

Voor Huisartsen

Verwijzing Zorgdomein via Mentaal Beter Bodegraven.