Aangesloten bij Mentaal Beter - praktijk De Spreekkamer - Rotterdam

Algemeen

De Spreekkamer is een praktijk waar begeleiding en behandeling wordt geboden aan cliënten vanaf 18 jaar met psychische klachten van uiteenlopende aard. Dat kunnen bij voorbeeld angst- en spanningsklachten zijn, somberheid en depressie, problemen in de relationele sfeer of klachten naar aanleiding van een akelige gebeurtenis.

De meeste mensen proberen eerst om zelf een oplossing te vinden voor deze klachten. Ze zetten hun schouders eronder en proberen er het beste van te maken. Of ze praten erover met hun partner, vrienden, of hun huisarts. Dat helpt niet altijd. De stap om professionele hulp te zoeken wordt dan noodzakelijk.

De medewerkers van de Spreekkamer vinden het van groot belang dat cliënten zich veilig voelen en op hun gemak. Dat komt tot uitdrukking in de inrichting van de praktijk: persoonlijk , warm , met plaats voor kunst . Maar vooral willen wij veiligheid en betrouwbaarheid laten blijken in onze manier van werken. Dat doen wij door onze kennis en kunnen op hoog professioneel niveau te brengen en te houden, door te doen wat wij zeggen en te zeggen wat wij doen. Bezield en met passie.

Kijk voor meer informatie op De Spreekkamer.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Therapeuten

Aangesloten bij Mentaal Beter - praktijk De Spreekkamer - Rotterdam
Mathenesserlaan 326
3021 HX ROTTERDAM
06-45863495 06-45863495

Wachttijd tot aanmelding:

Neem contact op met de praktijk voor de actuele wachttijd. 

Ga naar de praktijk website