Mentaal Beter Maarssen - Psycholoog Maarssen - Psychologenpraktijk Maarssen

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Maarssen, de behandellocatie in Gezondheidscentrum GCM!

Wij bieden geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan kinderen & jeugdigen (en hun ouders/verzorgers) met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van  angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissenADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter Maarssen staat het kind centraal. Onze psychologen starten vaak direct na intake met de behandeling, zowel in basis- als specialistische GGZ, en werken met een doelgericht behandelplan. Indien nodig in het kader van de behandeling, kunnen wij onderzoek inzetten. Ook hechten wij waarde aan samenwerking met ouders, partners, scholen en eventueel andere betrokken hulpverleners.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

ADHD  
Autisme
Angststoornissen
Depressie
PTSS 
Persoonlijkheidsproblemen 
Somatoforme stoornissen 

Therapeuten

mevrouw A. van der Poel - SchotPsycholoog | Registerpsycholoog KJ NIP i.o.Vanaf januari 2012 werk ik met veel plezier op verschillende vestigingen bij Mentaal Beter, afdeling Kind & Jeugd. Daarvoor ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Het is voor mij belangrijk om de aanmeldklacht goed te begrijpen en de vragen in kaart te brengen. Tijdens gesprekken met kinderen, jongeren en/of ouders denk ik graag mee om concrete doelen te bepalen en te bereiken. Dit gebeurt op verschillende manieren en methoden, wat afhankelijk is van de vraag die er speelt. Ik vind het heel waardevol om op zoek te gaan naar een nieuwe balans in het gezin en ook sterke kanten verder uit te bouwen!
mevrouw I. Lê-MeinersGZ-psycholoog
mevrouw D. EijkPsycholoog
mevrouw V. BroereOrthopedagoog
Mentaal Beter Maarssen - Psycholoog Maarssen - Psychologenpraktijk Maarssen
Boomstede 204
3608 AK MAARSSEN
088-033 06 00 088-033 06 00

Wachttijd van aanmelding tot intake: 

Kind en Jeugd: 5 weken

Let op! Wij zijn eind april 2019 verhuisd van de Planetenbaan 114 naar Boomstede 204!