Psycholoog Amersfoort – GGZ Amersfoort | Mentaal Beter

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Jong Amersfoort! 

Wij bieden geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan kinderen & jeugdigen (en hun ouders/verzorgers) met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissen, (milde) eetstoornissen, ADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter Jong staat het kind centraal. Onze psychologen starten vaak direct na intake met de behandeling, zowel in basis- als specialistische GGZ, en werken met een doelgericht behandelplan. Indien nodig in het kader van de behandeling, kunnen wij onderzoek inzetten. Ook hechten wij waarde aan samenwerking met ouders, partners, scholen en eventueel andere betrokken hulpverleners. Wij behandelen kinderen en jeugdigen tot 18 jaar. Cliënten die gedurende de behandeling 18 jaar worden, worden nog wel door behandeld.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria  Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

Therapeuten

mevrouw A. SmeetsPsycholoog
mevrouw A. van DijkeOrthopedagoog
mevrouw G. van KrimpenGZ-psycholoog | Big: 79922304425
Psycholoog Amersfoort – GGZ Amersfoort | Mentaal Beter
Utrechtseweg 45
3818 EA AMERSFOORT
088-033 06 00 088-033 06 00

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Kind en Jeugd: 3 weken