Psycholoog Gorinchem - Mentaal Beter - BLG Psychologen

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Gorinchem | BLG Psychologen aan de Pijlstraat 1!

In onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressie, angststoornissen, trauma, ADHD en autisme.Bij Mentaal Beter - BLG zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter - BLG Psychologen?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Meer weten over Mentaal Beter? Klik hier. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Voor vragen over volwassenenzorg kun je bij ons terecht via contactteam@mentaalbeter.nl of 088-010 44 80. Voor vragen over jeugdzorg kun je bij ons terecht via infokj@mentaalbeter.nl of 088-033 06 00.

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Therapeuten

mevrouw J. HellemaGZ-Psycholoog
mevrouw A. de JongBasispsycholoog
mevrouw R. LammersBasispsycholoog
mevrouw D. KluijtmansBasispsycholoog
mevrouw G. de GrootKlinisch Psycholoog
mevrouw E. van AaltenStagiaire
mevrouw K. RyaneBasispsycholoog
Psycholoog Gorinchem - Mentaal Beter - BLG Psychologen
Pijlstraat 1
4205 DA Gorinchem
088 010 44 80 088 010 44 80

Telefoonnummer Kind en Jeugd:

088 033 06 00

Postadres

Postbus 2002
4200 BA Gorinchem

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Kind en Jeugd: 1 week
Volwassenen: 1 week