Mentaal Beter Hilversum - Psycholoog Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Hilversum, de behandellocatie aan de Larenseweg! 

Hier bieden wij geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan kinderen, jongeren (en hun ouders/verzorgers) en volwassenen met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissen, (milde) eetstoornissen, ADHD en autisme.

Kind en Jeugd
Bij Mentaal Beter Hilversum staat de cliënt centraal. Onze psychologen starten vaak direct na intake met de behandeling, zowel in basis- als specialistische GGZ, en werken met een doelgericht behandelplan. Indien nodig in het kader van de behandeling, kunnen wij onderzoek inzetten. Ook hechten wij waarde aan samenwerking met ouders, partners, scholen en eventueel andere betrokken hulpverleners. 

Locaties Kind en Jeugd:

1. Larenseweg 30, 1221 CN Hilversum
2. Medisch Centrum de Liebergen. Anthony Fokkerweg 80C, 1223 NG Hilversum

Onze behandelaren werken op verschillende locaties, in de behandelovereenkomst vind je het adres waar je wordt verwacht.

Volwassenen
Voor volwassenen bieden wij behandelingen aan in de basis-ggz. Onze psychologen starten vaak direct na de intake met de behandeling. Wij behandelen volgens het principe: zo licht als mogelijk en zwaar als noodzakelijk. Onze behandelaren werken oplossingsgericht en hebben positieve psychologie hoog in het vaandel staan. 

Locatie Volwassenen:

Maandag: Medisch Centrum de Liebergen. Anthony Fokkerweg 80C, 1223 NG Hilversum
Dinsdag tot en met vrijdag:
Offices for You, Koninginneweg 11, 1217 KP Hilversum

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

ADHD  
Autisme
Angststoornissen
Depressie
PTSS 
Persoonlijkheidsproblemen 
Somatoforme stoornissen 
(Milde) eetstoornissen 

Therapeuten

mevrouw M. van der ArendPsycholoog Kind & Jeugd

Mijn naam is Marloes van der Arend en sinds mei 2017 ben ik werkzaam als psycholoog kind- en jeugd bij Mentaal Beter. Ik verricht zowel diagnostiek als behandeling bij kinderen en jongeren met verschillende problematiek zoals ADHD, autisme, angstgevoelens, stemmingsklachten en gedragsproblemen. Ik vind het belangrijk om de sterke kanten en kwaliteiten van kinderen en jongeren en hun gezin te benutten, om zo te zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen en beter kunnen functioneren in het dagelijks leven.

mevrouw N. van EckPsycholoogMijn naam is Noor van Eck. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Mentaal Beter Jong. Ik verricht diagnostisch onderzoek om te bekijken hoe gedrag verklaard kan worden. Ook bied ik behandeling aan kinderen en jongeren met diverse problematiek zoals angst, trauma, depressie, ADHD, autisme en gedragsproblemen. Ik betrek ouders hierin en ondersteun hen in de opvoeding. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag en behandeling te bieden dat passend is voor kind en gezin. Ik ben positief ingesteld. Iedereen heeft kwaliteiten en ik stimuleer het kind en gezin deze zo goed mogelijk te benutten.   
mevrouw B. SindramGZ-Psycholoog | Big: 19919208225Mijn naam is Barbara Sindram, GZ-Psycholoog bij Mentaal Beter Jong Hilversum. Als GZ-psycholoog doe ik intakes en behandelingen en ben ik bij elke cliënt op de achtergrond betrokken. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij ons binnenkomt zich welkom voelt en écht gezien wordt. Wij werken in een jong enthousiast team waarin we altijd op zoek zijn naar zorg op maat zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen. 
mevrouw I. SchurinkGZ-psycholoog | Big: 29912588425Mijn naam is Ilja Schurink, GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ik werk sinds begin 2019 voor Mentaal Beter Volwassenen. Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben open te kunnen zijn en serieus genomen te worden. Naast de problemen die iemand brengen zie ik ook graag de sterke kanten en talenten. Bij voorkeur werk ik met schematherapie, mindfulness en oplossingsgerichte therapie. Daarnaast vind ik het belangrijk de mensen die belangrijk zijn in iemands leven te betrekken bij een behandeling. Ik heb binnen de GGZ op veel verschillende gebieden ervaring kunnen opdoen: als therapeut, supervisor, inhoudelijk leidinggevende, trainer en op het gebied van beleid. Als psycholoog heb ik klinisch, ambulant en op crisis afdelingen gewerkt met groepen, gezinnen en individueel en allerlei verschillende problematiek. Voor Mentaal Beter zal ik enerzijds op de achtergrond betrokken zijn bij de behandeling van de psychologen en daarnaast ook zelf behandelingen uitvoeren.

mevrouw G. de GraafPsycholoog
Mentaal Beter Hilversum - Psycholoog Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum
Larenseweg 30
1221 CN HILVERSUM
088-033 06 00 088-033 06 00

Adres volwassenen:

Offices for You
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Kind en Jeugd: 4 weken
Volwassenen: 0 weken