Mentaal Beter Jong - Psycholoog Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum

Algemeen

Welkom bij Mentaal Beter Jong Hilversum, de behandellocatie aan de Larenseweg! 

Hier bieden wij geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan kinderen en jongeren (en hun ouders/verzorgers) met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Dit doen wij volgens onze kernwaarden Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissen, (milde) eetstoornissen, ADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter Jong Hilversum staat de cliënt centraal. Onze psychologen starten vaak direct na intake met de behandeling, zowel in basis- als specialistische GGZ, en werken met een doelgericht behandelplan. Indien nodig in het kader van de behandeling, kunnen wij onderzoek inzetten. Ook hechten wij waarde aan samenwerking met ouders, partners, scholen en eventueel andere betrokken hulpverleners. 

Locaties:

1. Larenseweg 30, 1221 CN Hilversum
2. Medisch Centrum de Liebergen. Anthony Fokkerweg 80C, 1223 NG Hilversum

Onze behandelaren werken op verschillende locaties, in de behandelovereenkomst vind je het adres waar je wordt verwacht. 

Ben je op zoek naar psychologische zorg voor volwassenen? Klik dan hier voor onze locatie op de Koninginneweg. 

LET OP! In sommige gevallen kan het voorkomen dat Mentaal Beter niet de juiste zorg kan bieden. Lees hier welke uitsluitingscriteria Mentaal Beter hanteert.

Zorgaanbod

ADHD  
Autisme
Angststoornissen
Depressie
PTSS 
Persoonlijkheidsproblemen 
Somatoforme stoornissen 
(Milde) eetstoornissen 

Therapeuten

mevrouw M. van der ArendPsycholoog Kind & Jeugd

Mijn naam is Marloes van der Arend en sinds mei 2017 ben ik werkzaam als psycholoog kind- en jeugd bij Mentaal Beter. Ik verricht zowel diagnostiek als behandeling bij kinderen en jongeren met verschillende problematiek zoals ADHD, autisme, angstgevoelens, stemmingsklachten en gedragsproblemen. Ik vind het belangrijk om de sterke kanten en kwaliteiten van kinderen en jongeren en hun gezin te benutten, om zo te zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen en beter kunnen functioneren in het dagelijks leven.

mevrouw N. van EckPsycholoogMijn naam is Noor van Eck. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Mentaal Beter Jong. Ik verricht diagnostisch onderzoek om te bekijken hoe gedrag verklaard kan worden. Ook bied ik behandeling aan kinderen en jongeren met diverse problematiek zoals angst, trauma, depressie, ADHD, autisme en gedragsproblemen. Ik betrek ouders hierin en ondersteun hen in de opvoeding. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag en behandeling te bieden dat passend is voor kind en gezin. Ik ben positief ingesteld. Iedereen heeft kwaliteiten en ik stimuleer het kind en gezin deze zo goed mogelijk te benutten.   
mevrouw B. SindramGZ-Psycholoog | Big: 19919208225Mijn naam is Barbara Sindram, GZ-Psycholoog bij Mentaal Beter Jong Hilversum. Als GZ-psycholoog doe ik intakes en behandelingen en ben ik bij elke cliënt op de achtergrond betrokken. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij ons binnenkomt zich welkom voelt en écht gezien wordt. Wij werken in een jong enthousiast team waarin we altijd op zoek zijn naar zorg op maat zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen. 
Mentaal Beter Jong - Psycholoog Hilversum - Psychologenpraktijk Hilversum
Larenseweg 30
1221 CN HILVERSUM
088-033 06 00 088-033 06 00

Wachttijd van aanmelding tot intake:

Kind en Jeugd: 2 weken

Voor volwassenen: Klik hier