Aangesloten bij Mentaal Beter - praktijk Bleijenberg-Derks - Dieren - DIEREN - GZ praktijk

Aangesloten bij Mentaal Beter - praktijk Bleijenberg-Derks - Dieren

Algemeen

In 1986 is in Dieren de Maatschap Psychologenpraktijk Bleijenberg-Derks opgericht door de huidige praktijkhouders: Wouter Bleijenberg en Gerrie Bleijenberg-Derks. Sindsdien is de praktijk gegroeid en vanaf 1988 gevestigd op het huidige adres aan de Spankerenseweg te Dieren. Daarnaast beschikt de praktijk inmiddels over vestigingslocaties in Zutphen en in Eerbeek. We bieden behandelingen voor zowel kind en jeugdigen als volwassenen.

Voor kinderen vanaf 6 jaar, volwassenen en ouderen bieden we een combinatie van Generalistische Basis-GGZ en Specialistische GGZ . Dus aanmelding na verwijzing van huisarts kan betrekking hebben op zowel enkelvoudige psychische problematiek als meervoudig complexe problematiek (psychotrauma, persoonlijkheidsproblemen, angst- en stemmingsstoornissen). We beschikken over een uitgebreide testotheek voor psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en volwassenen (angst-/stemmingsklachten, persoonlijkheid, neuropsychologisch onderzoek, intelligentie, ADHD en Autismeonderzoek e.d.)

We besteden uitgebreid aandacht aan diagnostiek. Samen met de cliënt kijken we welke therapievorm het beste aansluit bij de klachten en persoonlijkheid.

Kinderen & Jeugd

Wij zijn gespecialiseerd in complexe diagnostiek bij kinderen/jeugdigen en behandeling van lichte tot matig ernstige psychische problemen bij kinderen/jeugdigen. In Dieren en Eerbeek zijn kinderen van alle leeftijden welkom, op onze locatie in Zutphen vanaf 14 jaar.Per 2014 wordt er in de praktijk een combinatie van Generalistische Basis-GGZ en Specialistische GGZ aangeboden. Kinderen vallen veelal onder Specialistische GGZ, doordat naast psychodiagnostiek ook ouders en leerkrachten kunnen worden betrokken bij de behandeling.

In onze praktijk zijn wij gespecialiseerd op de volgende behandelingen:
-Psychodiagnostiek
-Cognitieve gedragstherapie
-Psychodynamische Sandplay therapie 
-EMDR 
-Ouderbegeleiding/meditatietherapie

Therapeuten

de heer M.J. Koopmans
mevrouw G.L. Dijkstra
de heer H.E. de Jong
Aangesloten bij Mentaal Beter - praktijk Bleijenberg-Derks - Dieren
Spankerenseweg 37
6951 CE DIEREN
0313-416100

Wachttijd tot aanmelding

Volwassenen: Neem contact op met de praktijk voor de actuele wachttijd.
Kind & Jeugd: Neem contact op met de praktijk voor de actuele wachttijd.
0313-416100

Wachttijd tot aanmelding

Volwassenen: Neem contact op met de praktijk voor de actuele wachttijd.
Kind & Jeugd: Neem contact op met de praktijk voor de actuele wachttijd.
Ga naar de praktijk website
Bel mij voor een afspraak
Klik hier voor meer informatie
over de wachttijden
Locatie en route
Vertrek adres
Versturen