Mentaal Beter Werkt wordt Vitalmindz


Door de veranderende vraag uit de markt, diverse digitale innovaties en een nieuwe overtuiging heeft onze partnerorganisatie Mentaal Beter Werkt besloten om onder een nieuwe merknaam verder te gaan. Mentaal Beter Werkt gaat vanaf heden verder onder de nieuwe naam: Vitalmindz

Jarenlang heeft de organisatie werkgevers geholpen om werknemers die zijn uitgevallen met psychische klachten snel weer duurzaam inzetbaar te krijgen. Afgelopen periode is de vraag vanuit de werkgevers verschoven naar preventieve maatregelen “hoe voorkom ik psychische uitval”. Daarnaast nemen steeds meer mensen eigen initiatief wanneer zij tegen psychische problemen aanlopen die hen beperken in hun privé- of werkomgeving.

Martin de Heer, bestuursvoorzitter van de Mentaal Beter groep: “Door de aangepaste vraag van werkgevers van curatief naar preventief verzuimbeleid en door de groeiende flexibilisering en verzelfstandiging van de arbeidsmarkt is de vraag voor psychische verzuimbegeleiding drastisch veranderd.”

Wat verandert er?

Vitalmindz gaat diverse nieuwe diensten leveren waarbij zij de ultieme combinatie zoeken tussen digitale innovaties en psychologie. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Stressjam. Daarnaast wordt het team uitgebreid met nieuwe gemotiveerde collega’s. Vitalmindz blijft daarnaast de bestaande diensten uitvoeren.

Waar staat de nieuwe naam voor?

De nieuwe naam is samengesteld uit de steekwoorden Vitaal en Mindset. Deze steekwoorden zijn nu precies waar het volgens Vitalmindz om draait. Vitalmindz is een organisatie met intrinsiek gemotiveerde coaches en psychologen met als overtuiging “Iedereen verdient een gelukkig, succesvol en vervullend leven”.

Naast dat Vitalmindz organisaties helpt om hun werknemers mentaal vitaal te houden, zorgen zij er ook voor dat werknemers met burn-out klachten snel weer duurzaam inzetbaar zijn. Meer weten over Vitalmindz? Lees meer op de nieuwe website van Vitalmindz.

Publicatiedatum: 14 mei 2018