Mentaal Beter opent nieuwe Kind en Jeugd vestiging in Hilversum

Om aan de groeiende vraag van behandelingen te voldoen, heeft Mentaal Beter per 25 januari een nieuwe vestiging voor Kind en Jeugd geopend in Hilversum. Een uitbreiding op onze bestaande locaties met als doel om in de regio ’t Gooi en Vechtstreek (waaronder Hilversum en omstreken) de wachttijden zoveel mogelijk te beperken. 

Samen met de gemeente zijn er contracten gesloten om geestelijke gezondheidszorg aan te bieden voor kinderen en jeugdigen (en hun ouders/verzorgers) met lichte tot matig-ernstige psychische problematiek. Wij denken in mogelijkheden en leren uw kind en de rest van uw gezin sterker en positiever in het leven te staan.

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen van angststoornissen, depressie, trauma, persoonlijkheidsproblemen, somatoforme stoornissen, (milde) eetstoornissen (seksuele stoornissen) en ADHD en autisme.

De nieuwe praktijk aan de Larenseweg in Hilversum is makkelijk te bereiken en slechts op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum. We hanteren korte wachttijden! En zien uit naar de samenwerking met scholen in de buurt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons planbureau via 088-010-4480.

Mentaal Beter Jong Hilversum
Larenseweg 30
1221 CN HILVERSUM
088 033 06 00

Publicatiedatum: 30 januari 2018