Mentaal Beter Jong opent nieuwe behandellocatie in Ypenburg

Om aan de groeiende vraag van behandelingen te voldoen, verzorgen wij vanuit een nieuwe locatie aan de Donau 106 in Ypenburg ggz-hulp voor kinderen en jongeren. Bij Mentaal Beter Jong bieden wij diagnostiek en behandeling van gedrags-, ontwikkelings- en leerproblematiek. Tijdens de behandeling ligt de focus veel op de ontwikkeling van de positieve eigenschappen en eigen krachten van kinderen en jongeren. Door deze te stimuleren zorgen we ervoor dat zij gelukkiger, gezonder en krachtiger in het leven zullen staan.

Daarnaast zorgen wij ook voor een goede samenwerking met verschillende kinderartsen en therapeuten uit de regio. Tevens bieden we op deze nieuwe locatie ook nieuwe mogelijkheden aan: zo is er een aparte ruimte beschikbaar voor groepstrainingen, zoals Rots en Water, een training die in het teken staat van het vergroten van de weerbaarheid. Andere groepstrainingen die we hier bieden zijn:

  • Sociale vaardigheidstraining
  • Faalangsttraining
  • Brusjes groepen 
  • Psycho-educatie (ADHD/ASS) groepstrainingen voor ouders 

Uiteraard kunnen kinderen en jongeren ook bij ons terecht voor individuele begeleiding. Meer informatie over het behandelaanbod en deze nieuwe locatie lees je hier.

De vestiging is goed bereikbaar met de auto en ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Den Haag Ypenburg.

Meer informatie over de locatie Ypenburg vindt u hier.

Publicatiedatum: 13 augustus 2018