TeleDE van Dermicis doet mee met Accenture Innovation Awards 2017

Onze zusterorganisatie Dermicis doet dit jaar met TeleDE mee aan de Accenture Innovation Awards. Dit is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Dermicis maakt door deelname niet alleen kans op een award maar ook op een investering in de ontwikkeling van TeleDE. Dat gunnen wij onze collega’s van Dermicis uiteraard van harte! Naast de stem van een professionele jury kan ook het publiek stemmen via social media. Jij dus ook!

Klik hier om direct te stemmen! 

Hoe werkt TeleDE?

TeleDE is een dienst waarmee huisartsen gemakkelijk een teleconsult kunnen sturen naar één van onze dermatologen. Met deze app kunnen op een smartphone enkele vragen worden ingevuld en samen met een aantal foto’s direct worden verzonden naar Dermicis. Een dermatoloog zal binnen enkele uren antwoord geven of in geval van spoed binnen 30 minuten. Het uitvoeren van het consult duurt slechts enkele minuten en gebeurt in een volledig veilige omgeving. Met TeleDE worden patiënten snel geholpen en worden onnodige verwijzingen naar een dermatoloog voorkomen. TeleDE is dé toekomst om snel te schakelen tussen zorginstellingen en patiënten snel duidelijkheid te geven.

Vind jij ook dat TeleDE de Accenture Innovation Awards moet winnen? Breng dan nu jouw stem uit! En vergeet niet, je kunt via meerdere social media kanalen stemmen!

Wil je meer lezen over TeleDE? Klik hier

Publicatiedatum: 19 juli 2017