Mentaal Beter Dag 2017

Mentaal Beter Dag 2017

Op 19 januari 2017 werd de zevende editie van de Mentaal Beter Dag gehouden. In samenwerking met Van der Valk Tiel, waar onlangs ook een nieuwe vestiging van Mentaal Beter geopend is, werd er speciaal voor alle medewerkers van Mentaal Beter een dag vol diverse en inspirerende gastsprekers georganiseerd.

Uiteenlopende onderwerpen kwamen aan bod, zoals preventie van een eerste psychose, het voorkomen van suïcide en de toekomst van de GGZ. Daarnaast werden er diverse workshops aangeboden, waaronder de wijzigingen van de DSM-IV naar de DSM-V, Holacracy en het KOP model. Het avondprogramma werd ingeluid met een uitgebreid dinerbuffet en werd afgesloten met twee inspirerende en motiverende presentaties: ‘Hoe word ik een goede therapeut?’ en ‘Positieve energie voor onszelf.’

Niet eerder had de Mentaal Beter Dag zo’n grote opkomst: meer dan 200 medewerkers genoten van een leuke en leerzame dag waar niet alleen aandacht werd geschonken aan professionele ontwikkeling, maar uiteraard ook aan collegiale gezelligheid! Het was een succesvolle dag en we kijken al uit naar volgend jaar!

Publicatiedatum: 20 januari 2017