Kick-off Congres Van Der Valk Vitaal

Kick-off Congres Van der Valk Vitaal

Burn-out. Volledig uitgeput zijn op lichamelijk en geestelijk vlak. Het is een probleem die voor velen bekend is, maar helaas vaak niet tijdig wordt herkend. Met als doel om vitaliteit en gezondheid te bevorderen, organiseerde Van der Valk Vitaal een speciale en tevens eerste vitaliteitscongres op dinsdag 4 april in het Van der Valk Hotel in Tiel met als thema ‘Burn-out Herkennen en Oplossen’. 

De avond werd ingeluid door PodiumT die met hun theatervoorstelling ‘Time out’ lieten zien hoe een burn-out tot stand kan komen, hoe stress kan oplopen en wat de vervelende gevolgen zijn die het met zich mee kan brengen. Na de voorstelling gaven verschillende specialisten (de Vitalenten) workshops waarin zij hun visie op burn-out deelden en het herkennen en oplossen hiervan.

Ook wij waren aanwezig bij dit congres namens Mentaal Beter Werkt (MentaalBeterwerkt.nl). Gasten kregen de mogelijkheid om hun stressniveau te meten, een zeer belangrijke factor bij het ontstaan van een Burn-out. Behalve onze informatiestand waren er diverse ondernemers en bedrijven die producten en technologische toepassingen die een bijdrage leveren aan de gezondheid, lieten zien.

Afsluitend was er nog een hapje en een drankje voor de gasten en de mogelijkheid om te netwerken en elkaar te inspireren. Mentaal Beter heeft van deze bijzondere openingsavond een sfeerimpressie gemaakt die te bekijken is op ons Youtube-kanaal. Heb je het event gemist of wil je nog nagenieten van deze avond? Neem dan zeker een kijkje naar onze video! De rechtstreekse

link naar de video tref je hieronder:
Video Van der Valk Vitaal

Publicatiedatum: 20 april 2017
Kick-off Congres Van der Valk Vitaal