5 tips om de Blue Monday mee door te komen!

Ondanks dat het vandaag de meest deprimerende dag van het jaar moeten we ons niet uit het veld laten slaan. We hebben jullie gevraagd de beste/leukste tips door te geven via facebook en er zijn veel leuke reacties en tips binnengekomen waarmee we een top 5 hebben kunnen samenstellen. We hebben de tips hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Top 5 Blue Monday tips

1. Complimentjes

Wat is nou nog leuker dan het krijgen van complimentjes? Juist ja, het geven van complimentjes. Wat je geeft krijg je terug en laten we nou eerlijk zijn, een dag vol complimentjes maakt die Blue Monday een stuk fijner.

2. Het leven is mooi!

Denk aan de mooie dingen van het leven en de dingen die je gelukkig maken.

3. Lachen, lachen en lachen..

Buiten het feit dat lachen gezond is zal het je ook helpen om de Blue Monday mee door te komen. Tijdens het lachen komt het gelukshormoon, endorfine, vrij wat ervoor zal zorgen dat je je goed voelt.

4. Afspreken met vrienden

Spreek af met een goede vriend of vriendin. Gezellig samen kom je vast en zeker goed de dag door!

5. Muziek

En als laatste... muziek!! Muziek beïnvloed je stemming dus zet een vrolijke meezinger op zoals Happy van Pharrell Williams


Anne heeft volgens ons de beste/leukste tip ingezonden en heeft met deze mooie tip de dinercheque bemachtigt. Wil je de reacties en de andere ingezonden tips lezen? Kijk dan op de Facebookpagina van Mentaal Beter. Publicatiedatum: 19 januari 2015