Ik wil mij/mijn kind graag aanmelden voor een afspraak bij een psycholoog, hoe gaat dat in zijn werk?

Aanmelding Volwassene

Voor het maken van een afspraak hebben wij eerst een verwijsbrief nodig. Deze moet worden opgestuurd naar het planbureau in Amersfoort. Dit kan via de mail, fax of de post. Wanneer wij de verwijsbrief in goede orde hebben ontvangen, zullen wij binnen een paar dagen contact met u opnemen om een intake in te plannen. Om de aanmelding sneller te laten verlopen, kunt u zich wel alvast inschrijven bij ons door  zelf contact met ons op nemen via de telefoon of uzelf online aan te melden. Bij een online aanmelding zullen wij u z.s.m. terugbellen om uw inschrijving compleet te maken.

Aanmelding Kind

Voor kinderen t/m 17 jaar maken wij voor u altijd eerst een telefonische afspraak (pré-intake) van ongeveer 15 minuten met één van onze psychologen. Omdat voor deze afspraak geen verwijsbrief nodig is, kunt u meteen een afspraak maken door telefonisch contact met ons op nemen of uw kind online aan te melden, waarna wij u terugbellen om de afspraak te maken.
Voor het maken van een intake op de locatie hebben wij wel eerst een verwijsbrief nodig. Deze moet worden opgestuurd naar het planbureau in Amersfoort. Dit kan via de mail, fax of de post. Wanneer wij de verwijsbrief in goede orde hebben ontvangen en het telefoongesprek met één van onze psychologen is geweest, zullen wij binnen een paar dagen contact met u opnemen om een intake in te plannen.

Bel mij voor een afspraak
Ik heb een vraag